Tidsklemma

Tidsklemma er noe vi alle føler på og opplever stadig vekk.

Det er ikke alltid like lett å få kabalen til å gå opp. Det som gjorde det litt lettere for oss var når vi fikk laget denne ukeplanen, men selv med denne opplever vi innimellom at tida ikke strekker til, middagen vi hadde planlagt ikke ble noe av fordi vi hadde glemt å ta den ut av frysa eller at det dukka opp et eller annet vi hadde glemt vi skulle

Men som regel glir ukene litt enklere med denne, vi planlegger middagene for hele uken hver søndag og handler det vi eventuelt skulle mangle på mandag.

Vi har også prøvd en periode nå å ha faste dager med fisk, pasta, gryteretter, kosemat og husmannskost.

Det har faktisk gjort planleggingen litt enklere.

Vi lager også ofte store porsjoner når vi lager middager som lasagne, Mac n’Cheese, Stroganoff og lignede.

Så porsjonerer vi det opp, vakuumpakker det og fryser ned.

For oss så har denne ukeplanen og det at vi faktisk bruker den fått ukene til å gli litt mer på skinner.

Kokken Cato

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.