Nyttårsforsettene som forsvant.

Jeg som alle andre hadde jo egentlig noen nyttårsforsetter i år. Jeg skulle kutte ned på sukkerinntaket, skulle bli mer aktiv og skulle bli flinkere til å skrive her oftere, men alle disse forsettene forsvant nesten like fort som det ble tenkt ut.

Har funnet ut at jeg er alt for glad i søtsaker, sjokolade og generelt ting som smaker godt, men hvem er ikke det? Det har blitt mye baking og eksperimentering etter nytt år og har vel kose meg ekstra i helgene, og har ikke fått vært noe særlig aktiv heller. Jeg hater nemlig å fryse og er ikke spesielt glad i snø, så det har blitt mye tv-titting og sofasliting i helgene.

Heldigvis har jeg fått en jobb der jeg er ganske aktiv, så jeg har heldigvis klart å holde kiloene i sjakk, verken fått noen nye eller mistet noen gamle.

Håper nå når ting forhåpentligvis blir litt mer normale og våren kommer at vi kan være mer ute, være mer sosiale og la sofaen være litt mer alene.

Skulle jo liksom tro at når man har mer tid hjemme og man holder seg inne at man skulle fått skrevet mer her, men det er rart med det, motivasjonen forsvinner liksom litt når man har bedre tid. Det blir så lett å si, tar det i morgen også har det plutselig gått fjorten dager.

Det skjer heldigvis mye positivt om dagen, Maria har endelig fått et forlag som skal gi ut boken hennes. Tar av meg hatten for den jobben hun har gjort med den de to siste årene, spesielt med tanke på hvordan helsen hennes har vært. Så nå gleder vi oss til å få se den ferdig trykket og i hyllene i alle landets bokhandlere. Sjekk ut denne teaseren.

Og guttane har nettopp sluppet en ny låt og jobber hver eneste dag i studio med nye prosjekter. Nå jobber de også med å oversette noen av låtene sine til norsk. Det er så gøy å følge utviklingen deres, blir spennende å se hvor langt de vil nå. THE SKY I THE LIMIT. Hør låta her

Sebbe & Theo

Nyt og kos deg !

Kokken Cato.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.