JuleSandwich.

Sandwich med chilirødkål og skinkestek.

Sandwich eller smørbrød. Kjært barn har mange navn. Dette her er i allefall en super julelunsj og en fin måte å bruke opp restene fra julemiddagen på. Chilirødkålen jeg har laget er funker til det meste og den er så rund og fin i smaken. Litt spicy uten å ødelegge den tradisjonelle julerødkålen.

Man trenger jo ikke en oppskrift for å lage det ultimate julesmørbrødet eller sandwichen. Det du trenger er et godt brød, godt pålegg og deilig tilbehør som løfter smakene til nye høyder. Jeg brukte et surdeigs Bondebrød, hjemmelaget smør, bodsennep, Chilirødkål, løk, sylteagurk og tranebær.

Luke 9

Chilrødkål

Ingredienser

  • 1/2 hode rødkål

  • 1/2 rødløk

  • 1/2 rødkål

  • 1 klype chiliflakes

  • 1 ss honning

  • 5 ss sukker

  • 5 ss balsamicoeddik

  • 1 ss vann

  • Salt

  • Pepper

Fremgangsmåte

  • Finsnitt rødkål, rødløk og chili
  • Ha elle ingrediensen i en kjele
  • Kok under lokk i ca 20 min eller til kålen har blitt myk

Nyt og kos deg!

Kokken Cato

1 kommentar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.