Tilslørte Nissepiker.

Tilslørte nissepiker.

Da jeg laget denne oppskriften i 2015 var det lavkarbo oppskrifter jeg jobbet mest med. Forsøkte å finne oppskrifter på gode ting å lage men det meste som var på nett denne gangen var bare rare ting som inneholdt ingredienser som enten var vanskelig å få tak i eller var veldig dyre. Så jeg hadde ikke noe annet valg enn å prøve og feile selv. Utvikle egne oppskrifter på ting jeg syntes var godt og som jeg ville spise.

Over til Nissepikene. Synes navnet ble ganske kult og det er en skikkelig jule dessert. Finn de rødeste eplene i butikken og kok eplemosen med skall og det hele så får eplemosen en flott rød farge. Oppskriften er en lavkarbovariant men det er ikke noe i veien med å bytte ut sukrinen med vanlig sukker.

Oppskriften finner du her:https://kokkencato.no/tilslorte-nissepiker/2015/10/20

Nyt og kos deg!

Kokken Cato

1 kommentar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.