Rødløkskompott.

Rødløkskompott

Da har vi kommet til luke 2. Her er en enkel kompott som er fin å ha i kjøleskapet nå frem til jul (Fin å ha i kjøleskapet hele året egentlig). Den passer til utrolig mye og kan spises varm eller kald. Ha den til burger, pølser, til ost eller til reinsdyrsteka. Jeg har egentlig aldri hatt noen oppskrift på denne for jeg har alltid laget den på slump og bare smakt meg frem til sånn jeg ville ha den. Nå har jeg derimot fått den ned på papiret og vil dele den med dere.

LUKE 2

Rødløkskompott

Ingredienser

  • 400 gr Rødløk

  • 5 ss Balsamicoeddik

  • 2 ss honning (sirup funker også)

  • 2 ss Brun farin

  • 1 stk Kanelstang

  • Salt og pepper etter smak

Fremgangsmåte

  • Skrell og kutt løken i skiver
  • Ha den i en kjele sammen med resten av ingrediensene.
  • Kok den sakte på lav varme til den har blitt myk.
  • Smak til med salt og pepper.
  • Avkjøl og ha den over i glass eller annen beholder med lokk.

Nyt og kos deg.

Kokken Cato.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.