JuleWrap.

JuleWrap.

Her er ennå en god ide til å bruke opp rester etter julematen eller rett og slett lage seg en DIGG lunsj. Her kan du bruke det du måtte ha av rester eller favoritt julepålegget ditt. Sammen med god sennep, sprøsalat, chilirødkål, skivet løk eller hva du måtte ønske. En god ost kanskje.

Pakk det hele inn i en god tortillalefse og stek den et par minutter i stekepanne eller i paninigrillen og server. Min fylte jeg med juleskinke, chilirødkål, finsnittet hjertesalat, sennep, skivet rødløk, vellagret norvegia og tørka tranebær.

Oppskriften på chilirødkål finner du her:https://kokkencato.no/luke-1-3/2022/12/01

Nyt og kos deg!

Kokken Cato

1 kommentar

Legg igjen en kommentar til Lisbeth olsen Avbryt svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.