Kjære servitør; jeg tar en burger uten brød ;)

Da var sommer`n for i år avlyst, det ser ikke ut til at vi får noe skikkelig sommer i år, men for min del er det helt greit. Vi rakk å gjøre unna turene før sommer`n ble avlyst.

Det å gå på diett å være på ferietur kan være en skikkelig utfordring. Lavkarbo diett er jo i utgangspunktet ganske enkel på tur, men du får ganske mange rare blikk fra serveringspersonalet når du bestiller en hamburger uten brød og uten pommes frites ved siden av….

Så jeg gikk på ett par smeller i ferien, det ble litt brød og det ble litt pommes frites, men når du går nesten 10 km i løpet av dagen så gikk det bra likevel, med andre ord jeg har ikke lagt på meg i ferien, men jeg har heller ikke gått ned det jeg skulle…..

Nå er hverdagen her igjen og det er snart skolestart. Det skal bli godt å få i gang rutinene igjen. Planlegge dagene, måltidene (noe vi har funnet ut at både vi og guttene våre har godt av) og rutiner, gjør hverdagen enklere og koseligere.

Målene blir enklere å nå når man planlegger måltider og gjøremål, men det må være rom for forandringer. Det må ikke bli for stramt.

Det jeg har lært meg etter å ha startet på lavkarbo diett igjen, er å ikke sette for store mål. Det er viktig at man klarer å nå målene, så det er bedre å sette del mål. Setter man for store mål og aldri når dem, blir det fort at man mister motivasjonen, og sklir inn i gamle vaner…

Håper dere har hatt en flott sommer og at dere gleder dere til høsten og alt det gode som vi da får tak i…. sopp, bær, frukt, vilt og fisk. Det skal bli en flott mathøst!!

 

Kokken Cato.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.