Om meg

Hei og velkommen alle blogglesere!

La meg presentere meg selv.

Jeg er Cato og jeg gløder for mat i alle varianter. Som liten gutt satt jeg på kjøkkenbenken ved siden av mamma når hun lagde mat og siden har mat vært min store lidenskap. Jeg staket ut veien allerede på barneskolen og fikk min første kokkejobb som 16 åring. Etter læretiden gikk turen til Oslo og Druen Mat & Vinstue på Aker Brygge,  hvor jeg lærte å utfolde meg mer kreativt.

Jeg var en periode Fredrikstads yngste Kjøkkensjef, da jeg 21 år gammel styrte kjøkkenet ved Victoria Hotel i Fredrikstad. Her mottok jeg også min første Chain des Rotisseurs.

Senere fikk jeg gleden av å bli kjøkkensjef ved Balaklava i Gamle Fredrikstad, som var min gamle læreplass. Her var jeg i nesten fem år før reisen gikk videre til Festiviteten i Sarpsborg.

På privaten har jeg vært så heldig at jeg er blitt pappa til to tvillinggutter, som igjen byr på sine utfordringer i matveien. De har begge vært kresene og det har gjort at jeg har tatt på meg utfordringen med å lage sunn mat til barn som smaker godt.
Her i huset kaller vi det for å “gjemme” grønnsakene.

Ønske mitt med denne bloggen er å dele kunnskapen og erfaringene mine, og komme med råd og tips til dere lesere. Her kan dere finne sunn mat, lavkarbo vennlig mat, og hverdagsmat for barnefamilier.

Hjertelig velkommen og håper bloggen faller i “smak” 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.