Hva kan jeg spise av grønnsaker.

Når man starter på lavkarbo er det ikke alltid lett å vite eller finne ut hva man kan spise. Man må lese innholdsfortegnelsen på ting eller google ting.

Det meste i butikken kommer jo med en eller annen form for innholdsfortegnelse så det går som regel greit å finne ut karbohydrat innholdet i varene. Grønnsaker derimot er det litt verre med og det er ikke alltid like kult eller enkelt å stå med telefonen og forsøke å google varene i butikken.

En enkel tommelfinger regel når det kommer til grønnsaker er at stort sett alle grønnsaker som vokser over bakken kan man spise. Med unntak av bønner og erter o.l. Grønnsaker i kålfamilien, som brokkoli, blomkål, rosenkål og salat inneholder lite karbohydrater.

Andre grønnsaker som asparges, agurk, grønne bønner og avokado er også grønnsaker som har lite karbohydrater.

Denne oversikten gir deg en grei pekepinn på hva som er gode lavkarbo grønnsaker.

Med utgangspunkt i disse grønnsakene kan man lage veldig mange gode middagsretter. Og ved å teste ut noen nye grønnsaker for kanskje barna noen nye favoritter også.

NYT OG KOS DEG.

Kokken Cato

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.