GODT NYTT ÅR

Da går snart 2020 inn i historiebøkene (som de værste åre`noen sinne). Året har bydd på mange utfordringer og opplevelser. Fra først å være sykemeldt, til å begynne i ny jobb akkurat da koronapandemien kom til Norge, til å ende opp permittert for så å miste jobben pga pandemien. Snakk om berg og dalbaneår. Pandemien gjorde det ikke akkurat lett å finne seg jobb, tror jeg har søkt bort i mot 100 jobber og bare vært på en håndfull intervjuer. Heldigvis fikk jeg jobbe litt ekstra hos en veldig god kompis av meg som driver en Rema 1000 butikk. Nå ser det ut som jobbsituasjonen bedrer seg. Jeg starter nemlig i ny jobb hos Holdbart.no i Fredrikstad og det gleder jeg meg til. Har savnet det å jobbe i butikk siden vi måtte legge ned leketøysbutikken vår i 2018.

Men 2020 har også bydd på positive ting. Gutta mine har kommet langt med musikken sin og vært kjempeproduktive. De har gitt ut hele 15 låter på Spotify til sammen i 2020. Vi har laget musikkvideoer og hatt flere photoshoots. De har vært med på Nrk Supernytt, vært på Radio og i flere aviser. De har til å med vært prøvekaniner i opplysningsfilmene til Aktivitetsrådet i Fredrikstad. Det kommer til å komme noen spennende nyheter fra gutta på nyåret.

Sommeren 2020 bøy også på en del fine opplevelser i Fredrikstad og Hvaler skjærgårdene. Vi hadde noen magiske kvelder ute med båten hvor vi fiska makrell i solnedgangen på blikkstille vann, så sel og niser. Fant oss også ett flott badested i Kråkerøyholmene hvor vi hadde flere flotte dager.

Nå skriver vi snart 2021 og slår en tjukk rød strek over 2020 og håper vaksinen vil gi oss hverdagen tilbake etter hvert.

Tusen takk til alle som har fulgt meg i 2020 og vil med dette ønske alle:

ETT RIKTIG GODT NYTT ÅR!

KOKKEN CATO.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.