2020

Beksvart

Dette året har ikke vært noe godt år. Skulle ønske vi bare kunne slå en strek over hele 2020. 2020 har vært et beksvart år. Ny jobb i mars, permittert fra april, forsøkte å jobbe igjen i august, men da ble jeg syk og måtte på sykehus for en hel haug med tester. Heldigvis ingen Corona. Så kom september og da mistet jeg jobben. Av og på med permitteringer og det å miste jobben gjør noe med motivasjonen og humøret.

Å være 42 år å søke jobb uten noe annet enn et fagbrev i hånda og ingen referanser de siste 10 åra fordi man har drevet eget er ikke lett.

Eller vent…. Det har jo faktisk skjedd en del fine ting også.

Ikke helt svart kanskje?

Sebbe & Theo

Men, det har jaggu meg skjedd en del bra ting også. Gutta mine som jeg er SUPERSTOLT av har gitt ut masse musikk, vi har laget musikkvideoer, de har vært på Supernytt og Låten deres “Steg for steg” har blitt spilt på radio. Disse to gutta sitter i studio nesten hver eneste dag å leker seg med melodier og beats, kommer opp med gode tekster og sangtitler. De har virkelig klart å holde meg oppe i denne perioden.

Skapte masse fine minner i sommer med flotte båtturer i Fredrikstad og Hvaler skjærgården. Vi har blitt onkel og tante til en liten gutt og vi har hatt masse fin familietid sammen.

Mistet motivasjonen

Oppe i alle disse kontrastene mistet jeg motivasjonen til å skrive og utvikle siden min videre. Det ble vanskeligere og vanskeligere for hver dag som gikk å sette seg ned foran pc`n å skrive. Vanskelig å finne gode ting å skrive om og utvikle nye gode oppskrifter.

Men NÅ!

Nå er motivasjonen tilbake, så mellom litt jobbing (ikke fått fast jobb ennå), jobbsøking, musikkvideoproduksjon og prøve å få gutta opp og frem begynte det å rykke i skrivefinger`n. Så nå vil det bli mer å høre fra denne kanten. Det vil komme mye nytt og leker litt med tanken om en liten nettbutikk. Hva kunne du tenke deg å finne der?

Julekalender?

Det blir julekalender i år også! Jobber nå med oppskrifter og mer til 24 luker i år også. Denne gangen blir det litt alternativt, litt tilbehør, noe lavkarbo og selvfølgelig surdeigsbaking.

Kokken Cato

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.