Vinterdvale?

Nei da. Jeg har ikke gått i vinterdvale, men sliter litt med skrivesperre og har hatt en del annet å gjøre den siste tiden.

Gutta mine.

Theo og Sebbe

Jeg har nemlig ett par tvillinggutter som holder på med musikk, Sebastian produserer og Theodor synger. Vi har jobbet nå de siste 14 dagene med å gjøre om spillrommet til et hjemmestudio med egen vokalboks. Det har tatt litt tid med strekking av kabler og innsetting av dører. Men det ble bra til slutt.

Sykt STOLT.

I tillegg til dette har vi jobbet med en distributør for å få musikken deres tilgjengelig på Spotify og ITunes. Og nå på fredag 24.01.20 ble den første låta til Sebastian “Sebbe” sluppet på Spotify og ITunes. Håpet er at i løpet av året kommer de til å slippe noen låter sammen også.

Jobbjakt.

Jeg er fortsatt på jobbjakt, det ser ut som det lysner litt fremover nå. Har et par intervjuer de neste ukene. Hadde ikke trodd det skulle være så vanskelig og ta så lang tid å komme i jobb igjen. Har søkt et førtitalls jobber og kun fått en håndfull intervjuer. Mener selv jeg har ganske god og bred kompetanse også utenfor fagfeltet mitt, men så lenge du ikke har papirer på det og du har vært din egen sjef i 10 år virker det som du faller litt av. Skulle tro erfaring betydde mer. Kanskje det er alderen?

Det løser seg nok snart.

Kokken Cato

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.