IMG_20150528_182750

Urtegratinert sjøkreps med eple,agurk og vårløk

Klassiker med vri..

Urtegratinert sjøkreps

  • Servings: 4
  • Time: 10-20
  • Difficulty: Enkel
  • Print

  • 4 stk Store sjøkreps
  • 1 porsjon Urtesmør, se egen oppskrift
  • 1/2 stk Eple
  • 1/2 stk Agurk
  • 1 stk Vårløk
  • 1/2 stk Lime, saften
  • 1/2 ss Sukrin
  • Salt
  • Pepper

Del sjøkrepsen i to på langs, fjern innholdet i hodet og fjern tarmen. Legg sjøkrepsen på et stekebrett og fordel urtesmøret over sjøkrepsene. Sett ovnen på kun overvarme på ca 250 grader. Kutt eple og agurk i tynne strimler, skjær vårløken i tynne skiver. Bland det i en bolle sammen med limesaften og sukrinen, smak til med salt og pepper. Gratiner sjøkrepsen til smøret er smeltet.

Anrett og server.

Denne retten blir best hvis man får tak i rå sjøkreps, men kokt fungerer greit.

Velbekomme!

Kommentarer

kommentar(er)

Legg inn en kommentar