IMG_20150429_181904

Sweetchilimarinerte Kyllingspyd med Grillede Grønnsaker

Smårett eller middag? Du bestemmer 🙂

Sweetchilimarinerte kyllingspyd

  • Servings: 4
  • Time: 30 min
  • Difficulty: Enkel
  • Print

  • 600-800 gr Kyllingfilet

  • 1-2 dl Sweetchilisaus
  • 1/2 stk Squash
  • 1 stk Søt paprika
  • Ruccola
  • Olivenolje
  • Salt
  • Pepper
  • Aioli ( Se egen oppskrift)

Slik gjør du:

Skjær kyllingen i lange fingertykke strimler, salt og gni inn med sweetchilisaus. Skjær squash i tynne skiver, del paprikaen i åtte like store deler, salt og gni inn med oliven olje. Sørg for å ha en varm grill eller grillpanne. Grill først kyllingen og la den hvile mens du griller grønnsaken. Rens og vask ruccolaen og vend inn aioli.  Vil du spise dette som middag, server da gjerne med båtpoter eller ris.
Anrett og server

Velbekomme.

Kommentarer

kommentar(er)

Legg inn en kommentar