Skikkelig DIGG Brownies

Denne Brownie`n har vært med meg siden læretiden, den har blitt litt justert underveis men tror ikke den er så langt fra PERFEKT nå.

Det beste er at den blir bedre og bedre etter noen dager.

Jeg vil anbefale og bruke meierismør i stede for margarin men den blir helt ok med margarin.

Test den gjerne ut med hakkede nøtter i eller sjokoladebiter.

Her er oppskriften:

300 gr smør

300 gr sjokolade

6 dl sukker

6 egg

4,5 dl hvetemel

3 ts bakepulver

litt salt

3 dl hakkede nøtter eller sjokoladebiter (Valgfritt, synes den er best uten)

Slik gjør du:

Smelt smør og sjokolade sammen.

Bland inn sukker, så egg og så hvetemel og bakepulver.

Ha smeten i en papirkledd langpanne eller ildfast form.

Stek den på 160*C i ca 30 min.

La den avkjøles og del den opp i ønskelige stykker.

Server med is og bær eller bare spis den som den er; DIGG!

Velbekomme.

Kokken Cato

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.