IMG_20150515_081444

Pulled Pork

Helt fantastisk godt!! 🙂

Pulled Pork

  • Servings: 10-12
  • Time: 9-10 time
  • Difficulty: Enkel
  • Print

  • 2 kg Svinenakke hel
  • 1/2 Porsjon Pulled Pork Rub, se egen oppskrift
  • 1/2 l Øl, gjerne mørkt, eventuelt «Lite» øl for lavkarbo

Slik gjør du:

Gni inn kjøttstykke med rub`en , sett ovnen på 120 grader. Ha kjøttstykke i en dyp langpanne eller lignende, hell over ølen. Dekk til med aluminiumsfolie og sett den i ovnen. Etter ca 8 timer er kjøttet klart til å dras fra hverandre, bruk 2 gaffler. Fjern store stykker med fett og hinner og lignende hvis det skulle dukke opp. La nå kjøttet ligge i væsken i formen og sett det inn i ovnen igjen uten aluminiunsfolie, sjekk kjøttet hver halvtime frem til 80-90 % av væsken er fordampet.

Server i hamburgerbrød, lefse, brød, salat eller hva du måtte ønske. Prøv og så BBQ saus og andre dipper til også.

IMG_20150514_220156

 

 

 

 

 

 

 

Velbekomme.

Kommentarer

kommentar(er)

Legg inn en kommentar