IMG_20150529_221120

Pølse topping

Litt for enhver..

Pølse topping

  • Servings: 4
  • Time: 10-20
  • Difficulty: Enkel
  • Print

Karamelisert løk med Stjerneanis

  • 1 stk LøkIMG_20150529_220842
  • 4 stk Sjalottløk
  • 60 gr Smør
  • 1 stk Stjerneanis
  • Salt
  • Pepper

Skrell og del løken i fire, og skjær i skiver. Ha alt i en kjele med halvparten av smøret og stjerneanisen. La det hele stå å putre på middels varme til løken har fått fin gyllen farge, rør av og til. Ha i resten av smøret og smak til med salt og pepper.

Tomat & agurk relish

2 stk TomaterIMG_20150529_220919
1 stk Agurk
1/2 stk Chili
1/2 stk Lime
Koriander
Salt
Pepper
Olivenolje

Del tomatene og ta ut kjernen, kutt agurk, tomat og chili i små terninger. Ha alt i en bolle, press over limesaft. Tilsett finhakket koriander og smak til med salt, pepper og olivenolje.

Linsesalat

ca 300 gr LinserIMG_20150529_220959
1/2 stk Rødløk
1 fed Hvitløk
2-3 Ansjosfileter
Olivenolje
Salt
Pepper
Gressløk

Finhakk rødløk, og ha i en bolle sammen med linsene. Knus hvitløk og ansjos sammen. Finhakk gressløk. Bland alt sammen og smak til med salt, pepper og olivenolje.

 

Anrett og server.

Velbekomme!

Kommentarer

kommentar(er)

Legg inn en kommentar