IMG_20150512_165916

Ostekake

Festkake til 17.Mai….:)

Ostekake

  • Servings: 10
  • Time: 20-30 min
  • Difficulty: Enkel
  • Print

  • 3 stk Eggehviter
  • 3 ts Sukrinmelis
  • 1 ss Mandelmel
  • 3 ss Kruskakli
  • 400 gr Philadelphia
  • 3 pl  Gelantin
  • 5 ss Sukrinmelis
  • 4 ss sitrondråper
  • 2 dl fløte
  • 1 pk Eldorado sukkerfri bringebærgele

Piske eggehvitene stive, ha i sukrinmelis og pisk stivt igjen, bland forsiktig inn mandelmel og kruskakli. Ha det i en smurt kakeform og stek bunnen i ca 15 min på 180 grader. Mens bunnen avkjøles pisk sammen 1,5 dl fløte, philadelphia og sitrondråper. Legg gelantin i bløt i kaldt vann til de er myke, ta ut og smelt deretter gelantinen i 0,5 dl fløte som du pisker inn til slutt. Hel ostekremen over bunnen og sett til avkjøling. Lag bringebærgeleen men bruk halve vann mengden. Når kaken er avkjølt, hel så over geleen og avkjøl på nytt. Anrett og server.

Velbekomme!

Kommentarer

kommentar(er)

Legg inn en kommentar