Meatloaf

Meatloaf eller kjøttpudding er vel det vi kan kalle retromat i dag. Hadde lyst til å prøve en variant til middag og testet ut denne som ble veldig saftig og god.

Meatloaf

Ingredienser

  • 1 stk løk

  • 1/4 kinesisk hvitløk

  • ca 500 gr kjøttdeig

  • 1 ts salt

  • litt pepper

  • 1 ts røkt paprikapulver

  • 1 ts tørket persille

  • 2 stk egg

  • 1 dl melk

  • 1 håndfull revet ost

  • ca 200 gr bacon i skiver

Fremgangsmåte

  • Sett komfyren på 180*C
  • Ha løk, hvitløk, kjøttdeig og krydder i en kjøkkenmaskin og bland sammen.
  • Spe så med melken.
  • Ha i ett og ett egg.
  • Bland til slutt i osten.
  • Kle en brød form med bacon skivene og ha i kjøttblandingen, brett så inn baconskivene godt rundt kjøttblandingen.
  • Stek den så i ca 45 min på 180*C
  • Avkjøl den og skjær den i skiver.
  • Stek skivene i en panne til de er lett gylne.

Server den gjerne med smørdampede grønnsaker, potetmos og stekesjyen fra formen.

NYT OG KOS DEG.

Kokken Cato

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.