Meatloaf

Meatloaf eller kjøttpudding er vel det vi kan kalle retromat i dag. Hadde lyst til å prøve en variant til middag og testet ut denne som ble veldig saftig og god.

Meatloaf

Ingredienser

  • 1 stk løk

  • 1/4 kinesisk hvitløk

  • ca 500 gr kjøttdeig

  • 1 ts salt

  • litt pepper

  • 1 ts røkt paprikapulver

  • 1 ts tørket persille

  • 2 stk egg

  • 1 dl melk

  • 1 håndfull revet ost

  • ca 200 gr bacon i skiver

Fremgangsmåte

  • Sett komfyren på 180*C
  • Ha løk, hvitløk, kjøttdeig og krydder i en kjøkkenmaskin og bland sammen.
  • Spe så med melken.
  • Ha i ett og ett egg.
  • Bland til slutt i osten.
  • Kle en brød form med bacon skivene og ha i kjøttblandingen, brett så inn baconskivene godt rundt kjøttblandingen.
  • Stek den så i ca 45 min på 180*C
  • Avkjøl den og skjær den i skiver.
  • Stek skivene i en panne til de er lett gylne.

Server den gjerne med smørdampede grønnsaker, potetmos og stekesjyen fra formen.

NYT OG KOS DEG.

Kokken Cato

Annonser

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.