Julens Prim.

Julens Prim.

Prim har ikke vært den helt store favoritten av pålegg, men må innrømma at etter jeg laget denne oppskriften på en annerledes prim så ligger den ganske så høyt på listen. Jeg er glad i at ting skal smake mye og det gjør virkelig denne primen. Den smaker helt HIMMELSK på nybakt surdeigsbrød.

Et godt tips hvis du har lyst til å gjøre denne til en av de tingene du lager hver jul så ta vare på alle restene av brunost gjennom året og frys de ned så kan du lage masse prim og gi bort i gave sammen med et godt brød. Test gjerne primen på Fikenbollene også. Oppskriften finner du her: https://kokkencato.no/luke-13-3/2022/12/13

LUKE 18

Julens Prim

Ingredienser

  • 250 g brunost

  • 2 dl kulturmelk

  • 1 dl fløte

  • 6 ts mørk sirup

  • 1 ts kardemomme

  • 1 ts ingefær

  • 1 ts kanel

Fremgangsmåte

  • Ha alle ingrediensene i en kjele
  • Kok opp mens du rører
  • Når osten er løst opp, la den småkoke i ca 30 min
  • Avkjøl og ha på glass eller lignede

Nyt og kos deg!

Kokken Cato

1 kommentar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.