Lavkarbo Pizzabunn

Den perfekte “lavkarbo” pizzadeigen…

[recipe title=”Pizzabunn” servings=”2″ time=”20″ difficulty=”Enkel”]

  • 2 dl Kruskakli
  • 2 dl Mandelmel
  • 0,5 ss Bakepulver
  • 3 dl Revet ost
  • 2 stk Egg
  • Litt salt
  • 2 ss Olivenolje
  • Litt pizzakrydder

Bland alt det tørre, bland inn osten. Rør inn eggene til slutt.
Form “deigen” til en kule og kjevl den flat mellom to bakepapirark.

Forstek bunnen på 225 grader C i ca 10 min.

IMG_20150814_203235

 

 

 

 

 

 

Slik ser den ut forstekt.

Vil du ha porsjonspizza deler du den bare i to

Velbekomme![/recipe]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.