Lavkarbo Marsipan

Marsipan hører jula til og er egentlig ganske enkelt å lage.

Med litt tid og tålmodighet kan du lage dine egne marsipanfigurer, kuler eller pølser.

Dette trenger du:

250 gr malte mandler

200 gr sukrinmelis

1-2 eggehvitter

Mørk sjokolade til å trekke med.

Slik gjør du:

Ha malte mandler og sukrinmelis i en hurtigmixer og bland inn eggehvittene litt etter litt til du har en fast deig à la plastelina.

Form til figurer, kuler eller pølser. La de ligge å tørke i romtemperatur i ca 24 timer før du eventuelt trekker de med temperert sjokolade. Oppbevares i romtemperatur i en lufttett boks eller glass.

NYT OG KOS DEG.

Kokken Cato

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.