Kyllingkjøttboller

Saftige boller…

[recipe title=”Kyllingkjøttboller” servings=”4-6″ time=”20 min” difficulty=”Enkel”]

  • 800 gr Kyllingkjøttdeig
  • Ingefær, ca 1 x 1 cm
  • 1/4 stk Kinesisk hvitløk evt. 1 fed hvitløk
  • 1 stk Gulrot
  • 4 stk Sjalottløk
  • 3 ts Salt
  • 1/4 ts Chilipulver
  • 1 1/2 ts Fiberhusk
  • 4 stk Egg
  • 1 dl Fløte

Finhakk ingefær, hvitløk, gulrot og sjalottløk. Bland deretter i resten av ingrediensene. Form til boller eller kaker og stek i en god varm panne, etter stek i ovn om nødvendig.
Server gjerne med en råkostsalat og ristede solsikkekjerner.

Anrett og server.

Velbekomme![/recipe]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.