IMG_20150618_120605

Hvitløk og timianstekt kylling

Lett og sommerlig….

Hvitløk og timainstekt kylling

  • Servings: 4
  • Time: 30-40
  • Difficulty: Lett
  • Print

  • 600 gr Kylling filet
  • 2 fed Hvitløk
  • Ett par kvister timian
  • 1 ss Smør
  • Salt
  • Pepper
  • 1/2 stk Sommerkål
  • 1/2 stk Purreløk
  • 1 stk Gulrot
  • 2,5 dl Fløte
  • Nudler, hvis ønskelig ( for lavkarbo bruk Miracle noodles)

Krydre filetene med salt og pepper, brun de i en varm panne og slå ned på middelsvarme. Ha i en spiseskje smør hvitløk og timian. Når smøret er blitt brunt  bruker du en skje til å øse smøret over filetene, gjør dette ved jevne mellomrom til filetene er gjennomstekte. Hold de varme. Snitt grønnsakene fint og fres de lett i litt smør, ha over fløten og kok til grønnsakene er møre. Smak til med salt og pepper.

Server gjerne med nudler eller pasta.

Anrett og server.

Velbekomme!

Kommentarer

kommentar(er)

Legg inn en kommentar