Gresskarsuppe

Nå er høsten her med masse gode grønnsaker.

Gresskaret har blitt mer og mer populært de siste årene og er etter min mening en undervurdert grønnsak.

Her er en oppskrift på en enkel Gresskarsuppe.

Dette trenger du:

1 kg gresskar

200 gr gulrot

2 stk fed hvitløk

20 gr ingefær

Litt spisskumin

5 dl grønnsaks buljong (vann)

5 dl kokosmelk/ kremfløte

1liten løk

Litt olje

Litt sitron

Litt srirachasaus eller chilipulver

Salt

Pepper

Slik gjør du:

Bak grønnsakene på 170* til de er møre.Ha i en kjele med buljong og kokosmelk/fløte. Kok opp og kjør glatt med stavmikser. Smak til med salt, pepper, sitron og sirschsaus.

Server med godt brød ,brødkrutonger, sprøstektbacon eller som jeg gjorde her med litt mindre terninger ovnsbakt gresskar og finhakket gressløk.

Velbekomme?

Kokken Cato

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.