Gresskarpai

425 g gresskarpure

2,4 dl fløte

1,25 dl sukrin gold

3 stk egg

1 ss kanel

1/2 ss malt ingefær

1/4 ss allehånde

1/4 ss nellik

1/4 ss salt

1ts vaniljepulver

2 porsjoner tertedeig, se egen oppskrift.http://kokkencato.no/tertebunn/2015/05/22

Slik gjør du:

Lag terte deigen som beskrevet i oppskriften.

Forstek deigen i ca 13-15 min på 175*C

Skrell og kutt gresskar og kok de møre i vann. Avkjøl.

Mos så gresskaret til pure og spe med fløten, ha i sukrin gold og krydder, ha til slutt i eggene, et av gangen.

Hel smeten over i den forstekte paibunnen og stek videre på 175*C i ca 30 min.

Server med lettpisket krem.

Velbekomme.

Kokken Cato

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.