IMG_20150612_115409

Fish`n Chips «LowCarb»

Nesten som å være i England…;)

Fish`n Chips

  • Servings: 4
  • Time: 30-40
  • Difficulty: Middels
  • Print

  • 600 gr torsk eller Sei filet
  • 400 gr Bacon
  • 2 stk Egg
  • Litt havremel
  • Salt
  • Pepper
  • 400 gr Jordskokker

Start med jordskokkene, skrelles og deles i staver. Kok de først i saltet vann i ca 2-3 min, avkjøl raskt og tørk de lett med tørkepapir. Stek de så gyllne i frityr eller i steke panne, kan godt stekes i to omganger for å få de sprø. Skjær fisken i fingerlange stykker 3-4 cm brede. Ha på salt og pepper og vent i 15 min. Stek baconet sprøtt i ovnen eller i panne, avkjøl og fin hakk. Pisk sammen eggene. Rull så fiskestykkene i havremel, så dypp de i egg og så i bacon og stek gyllne i en panne. Husk å ha i en del olje.

Må serveres med remulade.

Kjapp remulade

  • Majones
  • Sylteagurk
  • Kapers
  • Salt
  • Pepper

Ha alt i en liten blender og kjør sammen.

Anrett og server.

Velbekomme!

Kommentarer

kommentar(er)

Legg inn en kommentar