Eggwrap

Enkel til frokost, kjapp til kvelds….

[recipe title=”Eggwrap” servings=”2″ time=”5-10″ difficulty=”Enkel”]

  • 4 stk Egg
  • 1 dl Fløte
  • 1 stk Vårløk
  • Salt
  • Pepper
  • Salat
  • Tomat
  • Pålegg etter ønske, Røkt kalkun, kokt skinke, ost eller lignende
  • Sjalottløk

Pisk egg og fløte sammen, ha i finsnittet vårløk, salt og pepper. Hell ca 1/2 parten av smeten i en varm panne og stek som en pannekake.
Legg så på salat, tomat, sjalottløk og pålegg, rull sammen og server.

Velbekomme![/recipe]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.