Dirty Fries.

I går hadde vi litt rester av nyttårkalkunen igjen, og vi lystet på noe annet enn kjøtt, grønnsaker og saus.

Jeg og Maria spiser jo lavkarbo, mens guttene våre spiser mer eller mindre normalt. Hva finner vi på da? Bruke opp restene og prøve å få til noe som smaker godt. Hadde sett en del bilder av Dirty Fries på Instagram og tenkte det er sikkert noe guttene hadde likt. Dirty Fries blir som regel servert gratinert med ost eller ostesaus og noen ganger med bacon eller lignende.

Lavkarbo Dirty Fries?

Det er jo en rett som gjerne blir servert som en sidedish til grillmat og BBQ. Jeg glemte selvfølgelig å ta bilder og skrive noe om det når jeg lagde det i går, men jeg stekte litt løk og bacon sammen med resten av kalkunkjøttet. Stekte pommes frites, hadde kjøttet over og så revet ost. Gratinerte det hele så i ovnen. Til meg og Maria droppet jeg bare pommes friten og brukte noen blader med hjertesalat som jeg fylte med den gratinerte kjøttblandingen.

Guttene synes det var så godt at de lurte på om jeg kunne lage det samme i dag. Hadde ikke mer kalkun igjen men tok kjøttdeig i stede. Tror nesten dette kan bli den nye Taco`n.

Dette trenger du:

500 gr kjøttdeig

200 gr bacon

1/2 stk løk

3 stk sjampinjong

1/2 avokado

1 stk hjertesalat

300 gr pommes frites.

NYT OG KOS DEG.

Kokken Cato

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.